Nieuws

Er is altijd wel iets nieuws te melden over onze praktijk. We proberen de website zo up-to-date mogelijk te houden.

Vanaf nu kunnen wij u een nieuwe digitale service bieden, een nieuwsbrief op maat.

We zenden u periodiek via de e-mail informatie over uw klacht of interesse.

De informatie zal gaan over:

- Algemene informatie over uw klacht
- Therapeutische informatie
- Hulpmiddelen die uw klacht kunnen verlichten
- Oefen- en trainingsmogelijkheden

U kunt zelf aangeven over welk onderwerp u informatie wenst te ontvangen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief: Aan de balie kunt u dit formulier afhalen.

De praktijk is een samenwerking aangegaan met MaxFysio. Hierdoor zijn we in staat om u, naast onze fysiotherapie, een breed pakket aan therapie ondersteunende materialen aan te bieden. Hierdoor kunt u nog sneller werken aan uw herstel. Onze therapeuten hebben training gehad om u goed te kunnen adviseren over het gebruik van therapie ondersteunende materialen zoals braces, etc. Meer informatie verkrijgbaar aan de balie.

Sinds kort werken we in de praktijk samen met Max Fysio. Dit bedrijf faciliteerd ons op het gebied van braces en hulpmiddelen. Een aaname die vaak gemaakt werd, is dat het ervoor zorgt dat een spier zwakker wordt. Uit de onderzoeksresultaten bleek dat de groep die de brace gebruikte over meer spierkracht en spierefficiëntie van de bovenbeen musculatuur beschikten na 6 weken. Dit in vergelijking met de groep die geen brace had.

Onze website was nodig aan vervanging toe. Sinds 1 april 2016 is het dan zover. We zijn er erg blij mee, want nog steeds is dit één van onze belangrijkste communicatie kanalen richting onze klanten. We nodigen u uit om het eens rustig te bekijken. Heeft u vragen, opmerkingen of tips? Neem dan gerust contact op met ons op via het contactformulier.